Friday, February 22, 2013

Travelling to London


 Last week I went to London for the third time. 
I went five days with my boyfriend to visit the tourist attractions in the city. 
The weather was pretty good taking into account that it is February.
This trip was low cost, so I will explain you everything about it as discounts, etc.

We went from Barcelona to London and back with Easyjet. I had never flown with this company, but from now on I will count with them for future trips. What I didn't like was the fact that they say you can only bring one suitcase or bag with you, not a suitcase and a handbag as I've done always with Vueling.

So... we arrived to Gatwick Airport and went to get the Easybus (a bus from Gatwick to West Brompton station in London). This is the cheapest way we found (tickets go from £2) but the longest, about 1 hour 1.15h.
We arrived to West Brompton metro station and from there we went to Paddington station where our hotel was.La setmana passada vaig anar a Londres per tercera vegada.
Vaig anar-hi cinc dies amb el meu nòvio a visitar els lloc més turístics de la ciutat.
El temps va ser prou bo tenint en compte que estem al febrer.
Aviso que vem anar en plan low cost, així que us explicaré descomptes, companyies low cost...

Vem anar de Barcelona a Londres i tornar amb Easyjet. No havia volat mai amb aquesta companyia, però a partir d'ara la tindré en compte per a futurs viatges. El què no em va agradar va ser que diuen que només pots portar una maleta o una bossa amb tu, no pots portar una maleta i un bolso com sempre he fet amb Vueling.

Així que vem arribar a l'Aeroport de Gatwick i vem anar a buscar l'Easybus (un bus que va des de Gatwick fins a l'estació de West Brompton a Londres). És la manera més barata que vem trobar (els tiquets valen des de £2) però la més llarga, el viatge dura una hora, una hora i quart.
Vem arribar a l'estació de metro de West Brompton i des d'allà vem anar cap a Paddington on hi havia el nostre hotel.
  


 


No comments:

Post a Comment